Avís legal

 

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE), a continuació es detallen les dades identificatives de l’empresa:

NOM DE L’EMPRESA

Raó social: FERRETERIA BADIA S.A.

NIF: A58670621

Direcció: C/ Hermenegild Clascar, 12 – 08720 Vilafranca del Penedès – Barcelona

Telèfon: 938901644

E-mail: montse@ferreteriabadia.com

LEGISLACIÓ

Amb caràcter general les relacions entre FERRETERIA BADIA S.A.. amb els usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

L’accés al web de FERRETERIA BADIA S.A.. . i la informació relativa a qualsevol dels serveis que conté comporta la submissió i l’acceptació de les condicions previstes en el present Avís legal.

L’usuari es compromet a utilitzar els serveis i la informació facilitada per FERRETERIA BADIA S.A. sota els criteris de la bona fe, respectant en tot cas els principis d’ús generalment acceptats i no contravenir l’ordre públic ni la legislació vigent.

La informació continguda en aquesta web és la vigent a la data de l’última actualització.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS

L’Usuari queda informat i accepta que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb FERRETERIA BADIA S.A. o qualsevol de les seves delegacions.

FERRETERIA BADIA S.A. no es fa responsable dels errors de seguretat que es puguin produir ni dels danys que es puguin causar al sistema informàtic de l’usuari (maquinari i programari), o als fitxers o documents que s’emmagatzemen, com a conseqüència de:

• La presència de virus a l’ordinador de l’usuari que sigui utilitzat per la connexió als serveis i continguts del web.

• Un mal funcionament del navegador o de l’ús de versions no actualitzades. L’usuari es compromet a utilitzar el lloc web, els seus continguts i serveis de conformitat amb la llei i amb aquest Avís legal. L’usuari s’abstindrà en tot moment d’utilitzar qualsevol de les informacions o serveis amb finalitats il·lícites, prohibides o lesives per als interessos de tercers.

• La reproducció, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra activitat que es pugui fer amb la informació continguda en aquesta web i que es realitzi sense l’autorització de FERRETERIA BADIA S.A., la qual, és una infracció que castiga la legislació vigent.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de FERRETERIA BADIA S.A.. i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web, ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit de FERRETERIA BADIA S.A..

CONTINGUT DEL WEB I ENLLAÇOS (LINKS)

FERRETERIA BADIA S.A. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web, podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

FERRETERIA BADIA S.A. no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les que es pugui accedir per «links» o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de FERRETERIA BADIA S.A.. La presència de «links» o enllaços a les pàgines web de FERRETERIA BADIA S.A. té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.